За нас


Килимите на ХЕМУС ООД, Велинград не могат да бъдат намерени в масовото производство.

Дизайнерският килим може да е доминиращ център на пространството, въплътил най-необичайни творчески фантазии или да бъде в хармония с другите елементи на интериора, като по този начин допълва и подчертава цялостния облик и енергия на помещението.

Затова при ХЕМУС ООД ВИЕ ИЗБИРАТЕ:

Дизайна – може и да се направи нов по идея на клиента

Размера

Палитрата от цветове

За да е възможно това изпълнение, в продължение на 15 години фирмата постепенно затваря производствения цикъл и обучава ценни кадри, които са тясно специализирани по конкретните етапи от създаването на шедьоврите, защото килимът на ХЕМУС ООД не е просто килим, той е уникат, той става семейна ценност, която ще бъде предадена на наследниците.
И изненадата: ЦЕНАТА – Килимите на ХЕМУС ООД са едни от най-конкурентните и достъпни като цена както на пазара в страната, така и в чужбина.

Екипът на ХЕМУС ООД, Велинград има традицията да кани собственика на място, докато килимът е на стана, за да се „подпише” на него (примерно да върже 2-3 възела, което го прави негов и неповторим), както и да се запознае с тъкачките, които го изработват.

Една любопитна особеност на ръчния килим-уникат е, че с годините и с употребата качеството и цената му нарастват. Килими, които фирмата е създала преди 20 години, вече се появяват по търгове в Западна Европа на двойна стойност.

 


Внесете стил,свежест и много настроение в дома си и съхранете парче от българският талант и традиция!